Biciklisti Trnave osvojili su dve zlatne i bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u drumskoj vožnji u Kraljevu, dok je Novi Pazar na toim takmičenju uzeo zlatno, srebrno i bronzano odličje.

Trnava je bila najbolja ekipno kod mlađih kadeta zahvaljujići petom mestu Denisa Ćatovića, sedmom Almira Ljuce i 20. Amela Ćosovića, a zlato je pripalo i mlađim poletarcima tog kluba, uz treće mesto Elvira Ljuce, kojem su pomogli Kadir Pljakić i Almir Bećović.

U uzrastu mlađih poletarki na petoj poziciji završila je Anisa Kolašinac.

Mastersi Novog Pazara Esad Hasanović, Zaim Kolašinac i Slobodan Cvetić bili su ekipno prvi, a Hasanović i četvrti u pojedinačnoj konkurenciji, dok su poletarci tog kluba ekipno zauzeli drugo mesto, čemu su doprineli trećeplasirani Kaim Murtezić, te Rijad Kurtanović, Ersan Kolašinac, Tahir Zoronjić i Aladin Kolašinac.

Što se tiče bivših članova Trnave, a sada vozača Partizana, Nermin Ćatović ostvario je trijumf kod juniora, gde je Amin Salković završio kao treći, a Admir Kolašinac bio je treći kod vozača mlađih od 23 godine i 10. u kategoriji elite.

M. Minić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here