Hrvatsku je potresao strašan zločin. U zagrebačkim Mlinovima otac (56) je ubio troje djece, dvoje blizanaca, djevojčicu i dječaka u dobi od sedam godina i jednog dječaka od četiri godine. Policija obavlja očevid na mjestu događaja. Muškarac se pokušao ubiti, te je prevezen u bolnicu.

Riječ je o austrijskom državljaninu koji živi i radi u Zagrebu. Na društvenim mrežamaostavio je oproštajno pismo. Napisao je ‘Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu’.

U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerice koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem. Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.

Spomenuo je i ‘braću iz masonske lože’ koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem. U policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo “postupanja po problematici obiteljskog nasilja”. 

U međuvremenu se o zločinu oglasila zagrebačka policija.

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u toku”, stoji u saopštenju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here