Jugo Udba – domaća duboka država u službi globalne duboke države. Ovih dana, dok idealno sarađuju međusobno, sluge kolonizatora huškaju na nove ratove na prostoru bivše Jugoslavije.Pokušava Aleksandar Vučić da zakuva sukob s Albanicma na Kosmetu, Izetbegović i Dodik ne vade rat iz usta, haos u CG je (za sada) izbegnut, a Zagreb planski huška na incidente protiv Srba, naravno, Vučićevi mediji sve to spremno dočekaju…

Na nove podmetačine ukazuje i hrvatski istraživački novinar Domogoj Margetić.

– Vučić gradi jaku Srbiju s hrvatskim mafijašima. Plenković gradi jaku Hrvatsku švercom sumnjive nafte iz Srbije za EU. A raju teledirigiraju da se pjenite jedni na druge kao i 90ih.I tako fino. Hrvati mašu hrvatskim zastavama. Srbi srpskim. Vučić i Plenković javno zaoštravaju. A u pozadini dilovi Zagreba i Beograda teški milijarde – nafta, smeće, pranje novca, plin. Dijele se interesi i dijeli se lova. A da vi to ne bi shvatili huškaju vas jedne na druge.

Je li ubojatvo hrvatskog mafijaša Klice i beogradskog odvjetnika Cvijana dogovarano u jednom restoranu na Topčideru? Jesu li točne informacije da se u tom istom restoranu nabavlja droga zaministra Vulina? Koliko Pripuzova mafija plaća Vučiću za poslove sa smećem? – otkrio je Margetić.

Izvor: Srbin.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here