Trajno normalizira krvni pritisak na 120/80 u dva dana upravo zbog…

Pripadnici Uprave policije rano jutros su iz rijeke Tare izvukli tijelo tragično stradale M.G iz Pljevalja.Tijelo nastradale je pronađeno nedaleko od mosta na Tari u rijeci u blizini manastira Arhangela Mihaila.Tijelo tragično stradale je poslato na obdukciju u Podgoricu.

Prema informacijama koje su prethodnog dana bile dostupne našem portalu, nešto posle 20 časova 27.jula.2021.godine, nepoznata ženska osoba skočila je u rijeku iznad velikog luka mosta na Tari. Na mostu je samo ostao ranac .Kako se radi o noćnim uslovima, svaka potraga za osobom koja je skočila sa mosta na Tari bila je odložena za rane jutarnje sate 28 jula.2021.godine.

Pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja su neposredno po dobijenoj informaciji stigli na most na Tari radi prikupljanja potrebnih informacija i vršenja uviđaja. U toku jutra je realizovana potraga za nestalom osobom.

Za sad nema podrobnijih informacija iz Uprave policije u vezi ovog tragičnog događaja.

Iz nadležnog tužilaštva nas portal je dobio informaciju prethodnog dana da je Dežurni tužilac naložio da se o događaju obavijesti Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here